E&M Metalworks: 'Wij willen een modern bedrijf zijn'

Beringen, 6 mei 2020

Metaalwerken Lemmens heet voortaan E&M Metalworks

Het metaalverwerkende bedrijf Metaalwerken Lemmens uit Beringen heeft een naamsverandering ondergaan en gaat als E&M Metalworks 2020 in. 

De nieuwe naam vormt het sluitstuk van de nieuwbouw van een twee verdiepingen tellend bedrijfskantoor. Het nieuwe kantoor, dat tegen de productiehal aan staat, werd in de loop van vorig jaar opgeleverd.
‘Bij een nieuw kantoor hoort een nieuwe, frisse naam', verklaart mede-eigenaar Eric Lemmens de naamsverandering. De Limburger runt het metaalbedrijf samen met zijn boer Martin. De initialen van de voornamen van de broers komen tot uiting in de nieuwe bedrijfsnaam: E&M.

Buizenlazersnijmachine
E&M Metalworks is gespecialiseerd in de productie van metalen constructiewerken, onderdelen voor de machinebouw, automotive en de meubelindustrie. Het draait zowel stukwerk als serieproductie. Het machinepark werd in de loop der jaren uitgebreid met tal van (CNC) machines. Pronkstuk is de Lasertube LT8.10 buizenlasersnijmachine van de Italiaanse BLM Group, die twee jaar geleden werd aangeschaft.


u kan alles hierover lezen in het gepubliceerde artikel hieronder.

https://www.vraagenaanbod.be/nieuws/id2651-EM_Metalworks_Wij_willen_een_modern_bedrijf_zijn.html


in News