Over ons

Ons verhaal.


 

De broers Lemmens hebben mij verteld dat het bedrijf in 1961  werd opgericht door hun vader René die ramen en deuren maakte in het ouderlijk huis op de Pastorijstraat in Koersel. Door zijn vakkennis, elke dag ontzettend hard werken en met de steun van zijn vrouw Rosa was zijn eenmanszaak zeer succesvol en bleef maar groeien. Er werd steeds meer ruimte bijgebouwd om deze groei ook plaats te geven.

2 zonen van Rosa en René, Eric en Martin stapten in 1996  mee in het bedrijf en bouwden samen verder aan het levenswerk van hun vader en maakten er ook hun leven van.

Een verhuis naar een nieuw pand op het industriepark in Beringen was noodzakelijk om het bedrijf weer te doen evolueren. Al bleek deze omgeving na een aantal jaren ook weer te klein en werd het naastgelegen gebouw nog toegevoegd. Nog later werden er dan weer de burelen bijgebouwd.

De fakkel werd in 2003 definitief doorgegeven aan Eric en Martin die samen met Rina, de vrouw van Eric, de kar gingen trekken. 

Net zoals hun vader, dragen zij dezelfde waarden uit in dit bedrijf:

Top kwaliteit leveren, elke dag .Geschiedenis​

2023

Officieel onderdeel van Lenmatec Group.

2018

3D-buizenlasersnijmachine, de Lasertube LT8.10 van de Italiaanse BLM Group werd aangeschaft.

2000

De eerste CNC-machines werden rond de eeuwwisseling aangeschaft en door het extra aanbod werd een nieuwe markt aangeboord.

2000

Verhuis van de eenmanszaak in Koersel naar het industrieterrein Zuid in Beringen waar meer ruimte voor uitbreiding was.

1996

De 2 zonen van Rosa en René, Eric en Martin Lemmens  stapten in 1996 mee in het bedrijf en bouwden samen verder aan het levenswerk.

1961 

E&M werd opgericht door hun vader René die ramen en deuren maakte in het ouderlijk huis op de Pastorijstraat in Koersel.

Onze waarden

Ervaren

 Maar blijven leren

Betrouwbaar 

   Eerlijk, direct, open


Daadkracht

Geen woorden, maar daden


ISO 9001 certified

Heeft u een vraag over E&M metalworks

Ons supportteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.